RESTORAN NACIONALNE KUHINJE „KOMLEN“ – Novogodišnji paket: 29.12.2018-01.01.2019. (3 noći, 4 dana) – MOGUĆE JE KORIGOVATI VREMENSKI PERIOD 
 
PROVEDITE NEZABORAVAN DOČEK NOVE 2019. GODINE U PRELIJEPOM AMBIJENTU NACIONALNOG PARKA „SUTJESKA“, UPOZNAJTE NJEGOVA NETAKNUTA PROSTRANSTVA, NESVAKIDAŠNJU LJEPOTU, UŽIVAJTE U ŠETNJAMA, PLANINARENJU, DRUŽENJU I SJAJNO SE ZABAVITE U BAJKOVITIM I PO MNOGIMA NAJLJEPŠIM PREDIJELIMA BIH I TO PO VRLO POVOLJNIM CIJENAMA.
 
Restoran nacionalne kuhinje „Komlen“ nalazi se u neposrednoj blizini Spomen-kompleksa Bitke na Sutjesci, a novoizgrađene komforne Ville Silver I i Silver II za smještaj se nalaze svega nekoliko stotina metara od Restorana. 
 
OPIS PAKETA OD 6 DO 30 OSOBA:
 
Usluga noćenje sa doručkom:  85,50 KM po osobi za 3 noći, 4 dana + eventualna doplata za Novogodišnju svečanu večeru 34,00 KM (Novogodišnja svečana večera uključuje: Specijalitet kuće, sezonsku salatu, uštipke sa sirom i kajmakom, kolač, hljeb, bezalkoholno piće) 
* Na smještaj je odobren popust od 5%, u cijenu je uključen doručak, boravišna taksa, osiguranje i ulaznice od 2,00 KM u Nacionalni park „Sutjeska“, a ukoliko se ide u užu zonu Nacionalnog parka “ Sutjeska“ cijena ulaznice je 5,00 KM po osobi i validna je za sve dane boravka u Parku.
*Besplatno korišćenje saune i đakuzija (dva apartmana od pet u svom sastavu pored saune imaju i đakuzi)
 
Usluga polupansion:  99,75 KM po osobi za 3 noći, 4 dana + eventualna doplata za Novogodišnju svečanu večeru 19,00 KM na postojeću uključenu večeru (Novogodišnja svečana večera uključuje: Specijalitet kuće, sezonsku salatu, uštipke sa sirom i kajmakom, kolač, hljeb, bezalkoholno piće)
* Na smještaj je odobren popust od 5%, u cijenu je uključen doručak i večera, boravišna taksa, osiguranje i ulaznice od 2,00 KM u Nacionalni park „Sutjeska“, a ukoliko se ide u užu zonu Nacionalnog parka “ Sutjeska“ cijena ulaznice je 5,00 KM po osobi i validna je za sve dane boravka u Parku.
*Besplatno korišćenje saune i đakuzija (dva apartmana od pet u svom sastavu saune imaju i đakuzi)  
 
Usluga pun pansion:  128,25 KM po osobi za 3 noći, 4 dana  + eventualna doplata za Novogodišnju svečanu večeru 19,00 KM na postojeću uključenu večeru (Novogodišnja svečana večera uključuje: Specijalitet kuće, sezonsku salatu, uštipke sa sirom i kajmakom, kolač, hljeb, bezalkoholno piće) 
* Na smještaj je odobren popust od 5%, u cijenu je uključen doručak, ručak, večera, boravišna taksa, osiguranje i ulaznice od 2,00 KM u Nacionalni park „Sutjeska“, a ukoliko se ide u užu zonu Nacionalnog parka “ Sutjeska“ cijena ulaznice je 5,00 KM po osobi i validna je za sve dane boravka u Parku.
*Besplatno korišćenje saune i đakuzija (dva apartmana od pet u svom sastavu pored saune imaju i đakuzi)  
Ville Silver I i Silver II u svom sastavu imaju ukupno 30 ležaja podijeljenih u 5 apartmana sa po 6 ležaja, sa centralnim grijanjem i manjim luksuznim spa centrima sa saunom i đakuzijem. Svaki apartman je duplex. U prvom dijelu se nalazi dnevni boravak, u kojem je smješten francuski ležaj, te luksuzno opremljeno kupatilo, dok se na spratu nalaze po 4 single kreveta. Dva od pet apartmana pored saune nude i đakuzi. Detaljnije informacije sa fotografijama možete pogledati na sledećem linku https://vile-silver.business.site/?m=true
Restoran nacionalne kuhinje „Komlen“ obuhvata salu od 40 mjesta i nudi prijatan ambijent uz bogat meni, kamin i profesionalno osoblje. Vrhunski majstori kulinarstva spremiće za Vas jela domaće i internacionalne kuhinje u kojima ćete uživati, uz veliki izbor vina, alkoholnih i bezalkoholnih pića i sve to uz predivan pogled na netaknutu prirodu Nacionalnog parka „Sutjeska“. Detaljnije informacije sa fotografijama možete pogledati na sledećem linku: https://restoran-nacionalne-kuhinje-komlen.business.site/
UPOZNAJTE NACIONALNI PARK „SUTJESKA“ KROZ SLEDEĆE ARANŽMANE:
Jednodnevni aranžman – Prašuma Perućica (u zavisnosti od vremenskih uslova)
Vodič – 100,00 KM
Prevoz minibus (kapacitet 22 osobe) – 120,00 KM
Kombi (kapacitet 8 osoba) – 100,00 KM
* Na cijenu vodiča je odobren popust od 34%
Jednodnevni aranžman – Prijevor – Trnovačko jezero (u zavisnosti od vremenskih uslova)
Vodič – 100,00 KM
Prevoz minibus (kapacitet 22 osobe) – 160,00 KM
Kombi (kapacitet 8 osoba) – 120,00 KM
* Na cijenu vodiča je odobren popust od 34%
Jednodnevni aranžman – Obilazak spomen kompleksa (Spomenik Bitke na Sutjesci i Spomen kuća)
Vodič – 50,00 KM
 
Više detalja o turama možete pronaći na zvaničnom sajtu: http://npsutjeska.info/