HOTEL “MLADOST” eng

09дец

Hotel “Mladost” smješten je na Tjentištu u Nacionalnom parku Sutjeska. U potpunosti je renoviran i opremljen modernim enterijerom i opremom, da bi njegove usluge bile prilagođene gostima i sportskim ekipama koje borave u Nacionalnom parku Stujeska ili samo prolaze kroz njega.

Ljubazno osoblje hotela će vas sa osmijehom dočekati i pružiće vam sve potrebne informacije kako bi vam boravak u hotelu i Nacionalnom parku Sutjeska ostao u trajnom sjećanju.

Hotelski prostori su idealno mjesto za odmor, boravak organizovanih naučnih skupova i studijskih grupa. Tehnička opremljenost hotela za sve vrste prezentacija je na zavidnom nivou.

Hotel raspolaže sa 164 udobna ležaja, smještena u komfornim sobama i apartmanima. U hotelu se nalazi 38 trokrevetnih, 23 dvokrevetne i tri lux apartmana sa TV, telefonom i besplatnom internet konekcijom.

Restoranski prostor hotela “Mladost” obuhvata salu od 80 mjesta, separe sa 12, višenamjnsku salu 60 i ljetnu tarasu sa 120 mjesta. Vrhunski majstori kulinarstva spremaju za vas jela domaće i internacionalne kuhinje u kojima ćete uživati, uz veliki izbor vina, alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Restoran hotela “Mladost” za svoje goste i organizovane grupe priređuje piknike u prirodi, gdje se služe jela domaće kuhinje. Uz prijatan ručak uživaćete i u pogledu koji se pruža na padine Zelengore, Maglića i Volujaka, uz cvrkut ptica i huku planinskih rijeka.