Poziv za obilazak Nacionalnog Parka Sutjeska - FAM trip

Pogled na Maglić s Prijevora.

Nacionalni park Sutjeska u maju 2019. godine organizuje drugo po redu studijsko putovanje i obilazak Nacionalnog parka Sutjeska – FAM trip, za predstavnike turističkih agencija koje se bave receptivnim turizmom i medije sa prostora Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, te drugih evropskih zemalja, odnosno sve novinare i promotere zainteresovane za prezentaciju Nacionalnog parka Sutjeska u svijetu.

Ovo studijsko putovanje, odnosno FAM trip, je način da se svima gore pobrojanim zahvalimo za dugogodišnju saradnju, ali i da unaprijedimo istu i adekvatno prezentujemo ponudu Nacionalnog parka Sutjeska svijetu. Svi troškovi učešća na FAM tripu osim prevoza do/od Tjentišta su pokriveni od strane organizatora.

FAM trip će se organizovati u periodu od 24. do 26. maja 2019. godine, stoga, ovim putem pozivamo zainteresovane da se prijave na studijsko putovanje u Nacionalni park Sutjeska popunjavanjem i dostavljanjem prijave na adresu npsutjeska@yahoo.com najkasnije do 15.05.2019. godine.

FAM trip - Nacionalni park Sutjeska
FAM trip - Nacionalni park Sutjeska
FAM trip - Nacionalni park Sutjeska

PROGRAM BORAVKA:

24.05.2019. (petak):  dolazak u poslijepodnevnim časovima i smještaj u hotelu Mladost. Prva usluga večera;

25.05.2019. (subota):  doručak, obilazak Parka: vidikovac na Dragoš Sedlu (Perućica) i izlet na Prijevor (podnožje Maglića). Prezentacije na terenu, upoznavanje sa okruženjem i cjelokupnom ponudom Parka. Ručak u prirodi. Obilazak uže zone parka (memorijalni kompleks, omladinski kamp i dr.). Večera i video prezentacija aranžmana.

26.05.2019. (nedjelja): doručak, odjava učesnika.

FAM trip - Nacionalni park Sutjeska
FAM trip - Nacionalni park Sutjeska
FAM trip - Nacionalni park Sutjeska

PRIJAVA ZA UČESNIKE FAM-TRIPA 

24-26. MAJA 2019. godine

Hotel „Mladost“

Obavještavamo Vas da su prijave za FAM TRIP – obilazak Nacionalnog parka „Sutjeska“ završene i prije krajnjeg roka do 15.05.2019. godine. Izuzetno nam je drago što je i ovogodišnja organizacija FAM TRIP-a naišla na tako dobar odziv kod svih zainteresovanih učesnika i zahvaljujemo se svima na pozitivnim reakcijama!