Počeo treći OK Fest : Na Tjentištu se okuplja region

02јул

Više stotina mladih iz svih gradova Srpske, BiH, Srbije i regiona stiže na Tjentište gdje je danas zvanično počeo treći omladinski festival „OK Fest“ na kojem će i ove godine nastupiti najpopularnije regionalne zvijezde. Tokom tri dana festivala mladi će, osim u muzičkom dijelu programa, da uživaju i u pratećim sadržajima, raftingu Tarom-najdubljim kanjonom u Evropi, planinarenju, šetnji atraktivnim destinacijama Sutjeske, gledanju filmova pod otvorenim nebom u saradnji sa Operacijom kino.

Tjentište je od danas glavno stjecište mladih sa prostora nekadašnje Jugoslavije koji će uživati u bogatom i raznovrsnom programu OK festivala.  U jedinstveni ambijent NP „Sutjeska“ stigli su i prvi kamperi:

-Mi smo došli sa prijateljima iz Banjaluke, u kampu je odlično, pravo dobra atmosfera-rekao je za Radio Foču Siniša Srdić.

-Utisci su i više nego dobri, mi smo se smjestili u kampu, očekujemo odličnu zabavu i koncerte za pamćenje-rekla je Marinela Todorović.

-Kamperi polako pristižu, atmosfera je zaista sjajna, ja sam već ovdje drugi put, nakon prošlogodišnjeg iskustva ponovo sam došla da uživam u čarima Sutjeske-ističe Vedrana Runjevac. Sa tri bine na tri lokacije sve do nedjelje odzvanjaće zvuci klasične i tehno muzike i neprevaziđenog rokenrola. Najbolja zabava rezervisana je za glavnu binu na kojoj večeras od 21 čas nastupaju “Babe”, Vlatko Stefanovski i “Lajbah”. Zabave i sadržaja neće nedostajati ni u dnevnom programu.

-Mi smo već dočekali na stotine naših gostiju, do kraja večeri sve će biti popunjeno. Osim večerašnjih bendova, naredna dva dana očekuju nas koncerti bendova Hu Si, Kolja i Gorbovlasnici, Bajaga i instruktori, zatim Edo Majka, Kultur Šok i Viva Voks. Odlična zabava nas čeka i na rileks stejdžu,  ali i na bini OK kampa, a svi naši posjetioci uživaće ispred hotela “Mladost” u svjetskim i evropskim filmskim projekcijama koje pripremaju naši partneri Sraajevo film festival i Operacija Kino. U svakom slučaju tri dana nezaboravne zabave u srcu prirode prepune adrenalina, avanture  i dobre muzike-rekla je za Karolina Karalić, portparol “OK Festa”.Zainteresovanost za ovogodišnji OK Fest premašila je očekivanja i samih organizatora festivala koji  od početka imaju namjeru da svojim sadržajem i programom vrate stari sjaj NP Sutjeska. Zbog bogatstva sadržaja ali i ozbiljnosti organizacije  ovaj festival uvršten je u kalendar najznačajnijih regionalnih dešavanja ovog ljeta. Prijatelj i sponzor OK festa su kompanija M:tel i Nektar pivo.