ХОТЕЛ „МЛАДОСТ“

09дец

ХОТЕЛ „МЛАДОСТ“ смјештен је на Тјентишту у Националном парку Сутјеска. У потпуности је реновиран и опремљен модерним ентеријером и опремом, да би његове услуге биле прилагођене гостима и спортским екипама које бораве у Националном парку Стујеска или само пролазе кроз њега.

Љубазно особље хотела ће вас са осмијехом дочекати и пружиће вам све потребне информације како би вам боравак у хотелу и Националном парку Сутјеска остао у трајном сјећању.

Хотелски простори су идеално мјесто за одмор, боравак организованих научних скупова и студијских група. Техничка опремљеност хотела за све врсте презентација је на завидном нивоу.

Хотел располаже са 164 удобна лежаја, смјештена у комфорним собама и апартманима. У хотелу се налази 38 трокреветних, 23 двокреветне и три луx апартмана са ТВ, телефоном и бесплатном интернет конекцијом.

Ресторански простор хотела „Младост“ обухвата салу од 80 мјеста, сепаре са 12, вишенамјнску салу 60 и љетну тарасу са 120 мјеста. Врхунски мајстори кулинарства спремају за вас јела домаће и интернационалне кухиње у којима ћете уживати, уз велики избор вина, алкохолних и безалкохолних пића.

Ресторан хотела „Младост“ за своје госте и организоване групе приређује пикнике у природи, гдје се служе јела домаће кухиње. Уз пријатан ручак уживаћете и у погледу који се пружа на падине Зеленгоре, Маглића и Волујака, уз цвркут птица и хуку планинских ријека.